Hoe gaan wij te werk

Samen met u gaan wij op zoek naar de beste manier om uw administratie in banen te leiden. Bij Optax maken wij gebruik van boekhoudprogramma’s en andere hulpmiddelen voor uw administratie. Door gebruik van boekhoudprogramma’s besparen wij u en onszelf tijd. Hierdoor houden wij meer tijd over voor bedrijfs- en belastingadvies. Het gebruik van boekhoudprogramma’s brengt nog meer voordelen met zich mee. Zo kunt u in √©√©noogopslag zien wat de omzet, kosten, resultaat, openstaande (in)koopfacturen en nog veel meer.

Bedrijfsadministratie

Voor u regelen wij een geschikte boekhoudprogramma. Met een boekhoudprogramma kunt u gemakkelijk je facturen versturen naar uw klanten of opdrachtgevers. Daarnaast kunt u gemakkelijk foto’s maken van uw facturen en uploaden in uw online boekhoudprogramma. Vervolgens zullen wij uw administratie controleren en bijwerken. Zo heeft u een up to date administratie.

Salarisadministratie

Heeft u ook werknemers in dienst? Dan kunnen wij ook de salarisadministratie voor u verzorgen. U levert de informatie aan en wij regelen de loonstroken en loonbelastingaangiftes.

Begeleiding van startende ondernemers

Als starter is het essentieel van belang dat uw administratie goed verloopt. Wij als partner helpen u met het opzetten van een goede basis en geven u de juiste ondersteuning.